Centrul de instruire și dezvoltare INTELECT CENTER acţionează cu mare succes în domeniul Securității si Sănătății în Muncă și în domeniul relațiilor de muncă conducându-se de legislația în vigoare. Calitatea serviciilor este obținută prin intermediul instrumentelor moderne de informare, de educație teoretică și practică, bazîndu-se totodată și pe bunele practici aplicate de alte țări.

     INTELECT CENTER  este o companie dinamică aflată în plină ascensiune. Echipa este formată din cadre calificate. Seriozitatea ofertei şi relaţiile excelente cu partenerii  de afaceri reprezintă garanţia serviciilor de cea mai bună calitate.

Domeniile principale de activitate ale companiei este acordarea consultanţei calificate în domeniul legislației muncii, organizarea trainingurilor tematice și acordarea serviciilor externe de protecție și prevenire. Misiunea noastră este de a construi parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare la nivel de întreprinderi. Obiectivul principal al echipei este de a oferi clienţilor sprijinul necesar în alegerea soluţiilor potrivite.